Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για να παρέχει τις υπηρεσίες του και να αναλύει την επισκεψιμότητα. Η διεύθυνσή σας IP και ο παράγοντας χρήστη γνωστοποιούνται στην Google, μαζί με μετρήσεις απόδοσης και ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας, για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση καταχρήσεων. Συλλεκτικά ρολόγια: Ευκαιρίες στο διαδίκτυο

3 Οκτ 2008

Ευκαιρίες στο διαδίκτυο

Στο διαδίκτυο έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφορα ‘outlet’ ρολογιών τα οποία πωλούν επώνυμα ρολόγια με σημαντική έκπτωση. Αρκετοί από αυτούς τους πωλητές είναι αξιόπιστοι και τα ρολόγια γνήσια. Όμως οι εταιρείες ρολογιών δεν τους αναγνωρίζουν σαν επίσημους αντιπροσώπους με αποτέλεσμα το δελτίο εγγύησης που χορηγούν να είναι λευκό. Αυτό έχει σαν συνέπεια η εγγύηση να είναι άκυρη!
Σύμφωνα με οδηγία της Ε.Ε. η εγγύηση ενός προϊόντος για να είναι έγκυρη θα πρέπει σε αυτήν να αναφέρεται σαφώς το προϊόν, η ημερομηνία αγοράς, η σφραγίδα και η υπογραφή του πωλητή.
Συνεπώς ναι μεν η τιμή του προϊόντος είναι συμφέρουσα, αλλά ουσιαστικά δεν έχει εγγύηση!
Άρα πριν αγοράσετε θα πρέπει 1) να είστε σίγουροι ότι ο πωλητής είναι αξιόπιστος και δεν θα χάσετε τα λεφτά σας 2) θα πρέπει να εξασφαλιστείτε ότι η εγγύηση είναι έγκυρη και συνεπώς σφραγισμένη από εξουσιοδοτημένο πωλητή.
Να θυμάστε πάντα τον κανόνα: κανένας δεν χαρίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: